Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Feesten & partijen in Restaurant en Partycentrum De Brekken

Feesten & partijen in Restaurant en Partycentrum De Brekken

Als u een feestje bij ons organiseert, met buffet of diner, in de maanden Januari t/m April dan stellen wij ons zes persoons sloepje een dag gratis ter beschikking in de maanden Mei en Juni. ( vraag naar de voorwaarden).

Voor een personeelsfeestje ga je naar De Brekken. Wij werken samen met Amstor Entertainment. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden verwijzen wij naar de website www.Amstor.nl. Amstor Entertainment is in de regio Lemmer uitsluitend te boeken in samenwerking met De Brekken Party Service & Catering. Personeelsfeest op de zaak? Wij verzorgen graag de catering! 

Er is altijd een aanleiding voor een feestje, maar wat is de juiste locatie?

Restaurant de Brekken biedt u het nautisch eetcafé  en een gezellige nieuwe zaal van rond 60 personen  waar u de volgende mogelijkheden heeft:

Samen met u halen wij alles uit de kast om van uw feestje een succes te maken.

Wij beschikken over ruim 225 zitplaatsen!

Neem contact met ons op of kom bij ons langs om uw wensen kenbaar te maken zodat wij een aan uw eisen aangepast feest kunnen verzorgen.

Het restaurant

de nautische pub voor de borrel van uw gezelschap
de sfeervolle kajuitzaal voor uw buffet of vergadering
het ruime terras aan de waterkant ( zwemvesten voor de kinderen aanwezig)