Menu Sluiten

OVER RESTAURANT DE BREKKEN

Welkom bij de Brekken

Ons gezellige ruime restaurant bevind zich direct aan het water. De binnenhaven staat direct in verbinding met het prachtige Friese meren gebied. Een warme uitstraling, vriendelijke medewerkers en natuurlijk overheerlijk eten. Al jaren staat restaurant de Brekken bekend om haar forse porties, gunstige prijsstelling en goede kwaliteit. Genieten op een van de mooiste plekjes van Lemmer en omstreken. Laat u verwennen en geniet. De Brekken staat voor een compleet avondje uit.  Iedere vrijdag en zaterdag live dinermuziek. De zanger zingt ook op verzoek. Na afloop kunt u plaatsnemen aan ons 20 meter lange bar en genieten van de muziek en onze enorme selectie van Whisky, rum, Gin, wijnen, likeuren, bieren en cocktails.

WAANZINNIG TERRAS AAN HET WATER BIJ DE BREKKEN LEMMER

Een waanzinnig terras direct aan het water. Ons terras is voorzien van een schitterende buitenkeuken, buitenbar en ruim 250 zitplaatsen. Wij hebben een aantal gigantische tafels voor grotere groepen. Bij slechter weer hebben we een batterij aan heaters, daarnaast houden onze windschermen u uit de wind en onze prachtige verlichte parasols u droog.

In het hoogseizoen en met feestdagen is er vaak live entertainment te vinden in ons restaurant of bij mooi weer buiten. Voor de kinderen is er een schitterende midgetgolfbaan, een speeltuin, een jeu de boules baan, een twisterbaan en een hik/stap/sprong parcour.  Op 50 meter van ons terras is er een gigantisch voetbalveld met een enorme speeltuin aanwezig.

EETBOETIEK BIJ DE BREKKEN LEMMER

Hier kunt u heerlijke verse broodjes, beleg, zuivel en fruit kopen. Daarnaast hebben we in onze gezellige winkeltje enorm veel producten voor de lekkere trek. Natuurlijk hebben we ook vergeten boodschappen, leuke hebbedingetjes en drinken. De Eetboetiek is op bepaalde tijden open.

BAR EN ZAAL BIJ DE BREKKEN

Ons gezellige ruime restaurant bevind zich direct aan het water. De binnenhaven staat direct in verbinding met het prachtige Friese meren gebied. Een warme uitstraling, vriendelijke medewerkers en natuurlijk overheerlijk eten. Al jaren staat restaurant de Brekken bekend om haar forse porties, gunstige prijsstelling en goede kwaliteit. Genieten op een van de mooiste plekjes van Lemmer en omstreken. Laat u verwennen en geniet. De Brekken staat voor een compleet avondje uit. Iedere vrijdag en zaterdag live dinermuziek. De zanger zingt ook op verzoek. Na afloop kunt u plaatsnemen aan ons 20 meter lange bar en genieten van de muziek en onze enorme selectie van Whisky, rum, Gin, wijnen, likeuren, bieren en cocktails.